Handelsbetingelser

 

01-01-2020

 

Praktisk info

Handelsbetingelser samt administration af køb og salg på fivemoreminutes.dk foretages af:

FIVEMOREMINUTES ApS
Viborggade 30, ST TV
2100 København Ø
Tlf. +45 20576131
CVR-nr.: 39278227

Disse handelsbetingelser er kun gældende for forbrugere.

Produktinformation

På www.fivemoreminutes.dk oplyses varens væsentligste egenskaber. Hvis du har yderligere spørgsmål til et produkt, er du velkommen til at kontakte os på +45 20576131 eller på info@fivemoreminutes.dk

Bestilling af produkter

Når du sender en ordre via fivemoreminutes.dk, er ordren et bindende tilbud om at købe produkter i henhold til disse handelsbetingelser. Du vil inden, du godkender din ordre, have mulighed for at rette eller slette produkter, du har lagt i indkøbskurven samt ændre de oplysninger, du har angivet i forbindelse med dit køb. Din ordre er ikke afsendt eller bindende, førend du har trykket “godkend ordre”.

Priser og betaling

Prisen for et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for bestillingen er angivet på fivemoreminutes.dk. Prisen for eventuel levering er angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordrebekræftelsen.
Alle priser for produkter på fivemoreminutes.dk er gældende, indtil de ændres. Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms.

Det er muligt at betale med Dankort, VISA-Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron, Maestro, JCB Cards.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaling via ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned.

Læs mere: (https://viabill.dk/)

FIVEMOREMINUTES trækker først beløbet fra din konto, når varen afsendes. Når transaktionen er gennemført, vil det fremgå af din konto. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL-krypteret til FIVEMOREMINUTES betalingsudbyder. FIVEMOREMINUTES har dermed ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

Ordrebekræftelse

FIVEMOREMINUTES sender dig en elektronisk ordrebekræftelse som godkendelse af dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder ordrenummer, navn, adresse, leveringsadresse, betalingsmåde, specifikation af de bestilte produkter og den samlede pris inkl. eventuelle leveringsomkostninger.
FIVEMOREMINUTES modtager en digital kopi af alle ordrer, men det anbefales, at du selv printer ordrebekræftelsen ud, da den indeholder væsentlige oplysninger om salget. Ordrebekræftelsen er samtidig relevant, hvis købet fortrydes, eller hvis du har indsigelser til det købte. Endelig aftale er indgået, når ordrebekræftelsen er afsendt fra FIVEMOREMINUTES, og aftalen omfatter de produkter, der står i ordrebekræftelsen.

Når du modtager ordrebekræftelsen, anbefales det, at du gennemgår den og straks kontakter FIVEMOREMINUTES, hvis du mener, den indeholder fejl eller uoverensstemmelser. Det anførte i ordrebekræftelsen er gældende, medmindre du skriftligt fremsætter indsigelser straks efter modtagelsen af ordrebekræftelsen, idet FIVEMOREMINUTES afsender produktet umiddelbart efter ordremodtagelsen.

Levering

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage regnet fra ordrebekræftelsens dato. FIVEMOREMINUTES bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Forsendelsen leveres med Postnord til din hjemmeadresse eller på et pakke-afhentningssted, som modtager selv har valgt. Du vil modtage adresse for pakke-afhentningssted samt tidspunkt for, hvornår pakken er klar til afhentning på den e-mail, der blev brugt på webshoppen ved ordreafgivelsen.

14 dages fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb indtil 14 dage efter, at du har modtaget det købte.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du modtager den første vare.

Du kan fortryde købet af et produkt ved:

  • at give FIVEMOREMINUTES besked om dette og returnere produktet
  • at nægte at modtage produktet og samtidig give os tydelig besked herom – at undlade at afhente produktet og samtidig give os tydelig besked herom

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Meddelelsen skal skrives til info@fivemoreminutes.dk. Du kan også benytte en standardfortrydelsesformular og sende med retur, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Formularen bliver medsendt din ordrebekræftelse og kan findes i bunden af dette dokument.

Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give os tydelig besked herom.

Det anbefales, at du gemmer kvitteringen eller dokumentationen for, at du har afsendt meddelelsen samt det købte.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varen tilbageleveres til:

FIVEMOREMINUTES
H. C. Andersens Blvd. 37, 3. MF
1553, København V

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde et køb. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

* JULEHANDEL 2020*

For julehandlen 2020 gælder samme returneringsprocedure, som står forklaret i ovenstående.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb får du de penge retur, du måtte have betalt, så snart FIVEMOREMINUTES har modtaget din meddelelse om, at du fortryder dit køb.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos FIVEMOREMINUTES som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Inden du sender varen så tag kontakt til os, så vi kan fremsende dig et returlabel.

Varen sendes til:

FIVEMOREMINUTES ApS

H. C. Andersens Boulevard 37, 3. MF, 1553 København V

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet og fremsende din ordrebekræftelse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du vil klage

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Undersøgelse og mangler

Når du modtager det købte, bedes du straks foretage en undersøgelse af det købte, herunder nøje efterse det leverede for at konstatere, om det har fejl eller mangler. Du kan klage til FIVEMOREMINUTES inden for to år efter modtagelsen af det købte, hvis der er fejl eller mangler. Du skal dog altid huske at klage i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen.

Personoplysninger

De oplysninger, som du giver FIVEMOREMINUTES i forbindelse med dit køb via fivemoreminutes.dk (navn, adresse, telefonnummer, e-mail osv.) samt oplysninger, som du i øvrigt måtte give FIVEMOREMINUTES, behandles fortroligt og anvendes til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. FIVEMOREMINUTES indhenter ikke oplysninger om dig andre steder fra. Personoplysninger transmitteres fra dig til fivemoreminutes.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af FIVEMOREMINUTES ApS i en database på en sikker server, hvortil der ikke er offentlig adgang. Dine oplysninger opbevares i op til 6 år og alene i det omfang, det er lovligt. Ifølge persondataloven har du mulighed for indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på fivemoreminutes.dk er FIVEMOREMINUTES ApS.

Ifølge Databeskyttelsesloven har du mulighed for indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (info@fivemoreminutes.dk).

Kreditkortoplysninger formidles via fivemoreminutes.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL- forbindelse. FIVEMOREMINUTES har dermed ikke adgang til dine betalingskortoplysninger.

Cookies

For at lette proceduren for dine fremtidige køb hos fivemoreminutes.dk anvender fivemoreminutes.dk en såkaldt “cookie”. Det er en lille fil, som lagres på din egen PC. Den indebærer, at du ikke behøver indtaste din adresse næste gang, du køber produkter hos fivemoreminutes.dk. Du kan naturligvis selv slette cookien på din PC.

Markedsføring

Når du oplyser din e-mail i forbindelse med et køb hos FIVEMOREMINUTES, kan FIVEMOREMINUTES anvende e-mailadressen til at kontakte dig vedrørende den aktuelle aftale. Endvidere kan FIVEMOREMINUTES generelt benytte e-mailadressen til at markedsføre produkter og tjenesteydelser over for dig i det omfang, du har samtykket til at modtage dette markedsføringsmateriale. Du kan altid fravælge at modtage markedsføringsmateriale ved at benytte linket i det elektronisk markedsføringsmateriale, som du har fået tilsendt.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: FIVEMOREMINUTES H. C. Andersens Blvd. 37, 3. MF, 1553 København V info@fivemoreminutes.dk

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
– Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges